Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 3. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miss Fisher Prudence nénikéjével, Jane-nel és Dottal egy tengerparti üdülőhelyre utaznak pihenni… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 3. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-03-05. vasárnap, 18:35-kor
Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 3. rész tartalma

Holtak kincse

Miss Fisher Prudence nénikéjével, Jane-nel és Dottal egy tengerparti üdülőhelyre utaznak pihenni. Prucence néni régi barátnőjénél, Hilly McNasternél szállnak meg, de a vendéglátás nehézségekbe ütközik. Előzőleg ugyanis a személyzet két tagja váratlanul eltűnt, a házigaza fiának pedig elrabolták értékes érmegyűjteményének több darabját. Amikor a dagály egy meggyilkolt férfi holttestét sodorja a partra, Miss Fisher Jack felügyelő segítségét kéri….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 3. rész: Holtak kincse

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top