Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 4. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Bandaháború folyik, melynek során egy rendőrt, majd a “Gyapjasok” bandavezérét, Kevin Breadley- megölik… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 4. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-03-12. vasárnap, 18:35-kor
Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 4. rész tartalma

Holt teher

Bandaháború folyik, melynek során egy rendőrt, majd a “Gyapjasok” bandavezérét, Kevin Breadley-t is megölik, a testét pedigi liszttel szórják be. A bandatagokat Collins közrendőr tanítja boxolni. Miss Fisher – dacolva a veszéllyel – az edzőterembe látogat, hogy nyomozásához információkat gyűjtsön. A nagycsaládos rendőr meggyilkolását Collins egyik sporttársára akarják kenni. Nagy Artur boxsátrában illegális fogadások zajlanak, a sátor tetején Miss Fisher megtalálja a gyilkos fegyvert….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 4. rész: Holt teher

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top