Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Melbourne-ben dúl a futballháború a két legesélyesebb csapat és szurkolóik között. Az egyik csapat… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-03-26. vasárnap, 18:35-kor
Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész tartalma

Gyilkosságra jelölve

Melbourne-ben dúl a futballháború a két legesélyesebb csapat és szurkolóik között. Az egyik csapat kapitányát a zuhanyzóban találják holtan, az ellenséges csapat sáljára akasztva. A gyanú a rivális csapatra terelődik. A rendőrfőnök is osztja ezt a véleményt és gyorsan le akarja zárni a nyomozást. Miss Fisher becsatlakozik a nyomozásba, amit bonyolít az a tény, hogy Jack felügyelő ex-felesége megérkezik az új vőlegényével, aki szintén fanatikus futballrajongó….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 6. rész: Gyilkosságra jelölve

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top