Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 7. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A női autóverseny csapat egyik legtehetségesebb versenyzőjét, Gertyt holtan találják az úton… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 7. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-04-02. vasárnap, 18:35-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 7. rész tartalma

Vér a volánnál

A női autóverseny csapat egyik legtehetségesebb versenyzőjét, Gertyt holtan találják az úton, a volánra borulva. A szakértők szerint levált a kerék, ez okozta a halálos balesetet. Az áldozatot a Kalandornők Klubja szponzorálta, melynek Miss Fisher az elnöke. Phryne – Jack felügyelővel szemben – nem hisz a balesetben, szerinte Gertyt meggyilkolták. Miss Fisher inkább arra gyanakszik, hogy olyanok állhatnak az ügy hátterében, akik nem hisznek a női egyenjogúságban, így nem bírnák elviselni, ha egy nő nyerné meg a versenyt. Elhatározza, hogy Gerty helyett egy másik nő fog indulni a versenyen….

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 7. rész: Vér a volánnál

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top