Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 8. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Phryne és Jack felügyelő kénytelenek ismét együtt dolgozni, amikor különös dolog történik… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 8. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-04-09. vasárnap, 18:30-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 8. rész tartalma

Juana, az őrült vére

Phryne és Jack felügyelő kénytelenek ismét együtt dolgozni, amikor különös dolog történik a Melbourne-i Orvostudományi Egyetemen. Amikor Dr. Mac professzornő boncolást akar bemutatni a diákjainak, egy fiatal nő holtteste helyett Dr. Katz professzor holttestét találják a boncasztalon. A professzort meggyilkolták, fali széfjéből pedig eltűnt egy rendkívül értékes kézirat. Katz egykori munkatársa, a neurotikus Beatrice Mason beköltözik Miss Fisher otthonába, hogy nyugalomban folytathassa kutatásait, amikor valaki megtámadja és elrabolja a munkáját. A nyomozópárosnak minden tudására szüksége van, hogy kinyomozza ezt a szövevényes bűnügyet….(Eredeti hang digitálisan.)

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 8. rész: Juana, az őrült vére

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top