Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 9. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A babiloni menyasszony című némafilm forgatása közben meghal Donald Everton, a film főszereplője… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 9. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-04-16. vasárnap, 18:35-kor

Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 9. rész tartalma

Gyilkosság premier plánban

A babiloni menyasszony című némafilm forgatása közben meghal Donald Everton, a film főszereplője. A film producere, Raymond Hirsch Miss Fisher régi barátja, ezért őt kéri fel, nyomozza ki, valóban véletlen baleset történt-e, vagy gyilkosság. A boncolás során kiderül, hogy Everton ivott a halála előtt. Miss Fisher azt is megtudja, hogy a színésznek állandóan konfliktusa volt a film rendezőjével. Evertont gyorsan helyettesítik egy hollywoodi sztárral. Forgatás közben, hasonlóan furcsa körülmények között, a rendező is meghal. Most már mindenki előtt világos, hogy kettős gyilkosság történt. De a munka nem állhat meg, Miss Fisher tehát beül a rendezői székbe…(Eredeti hang digitálisan.)

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 9. rész: Gyilkosság premier plánban

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top