A múlt árnyékában 120. rész tartalma

Hana elvállalja, hogy Miriam dublőre lesz, de Miriam teljesen kiborul, amikor ezt megtudja. Azzal fenyegetőzik… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 120. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 120
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 29., kedd. 16:05-kor

A múlt árnyékában 120. rész tartalma

Hana elvállalja, hogy Miriam dublőre lesz, de Miriam teljesen kiborul, amikor ezt megtudja. Azzal fenyegetőzik, hogy kilép a produkcióból, ha nem választhat magának dublőrt. Danka négyszemközt beszél Karollal, és bár a férfi megpróbálja rávenni, hogy legyenek újra együtt, Danka nem hiszi el az ígéreteit. Karol ezután felhívja Duban-t, hogy aláírja a válási keresetet. Duban a jó hírt szóban közli Simonával. Danka kislánya most rúg először, így az egész család együtt örül. Marry fel akarja adni a harcot Susoért, de Zuzka tanácsára mégis a női praktikákhoz fordul. Meglátogatja Susot a munkahelyén, és elcsábítja egy fürdőzésre. Adelával is mézes-mázasan viselkedik, ám Suso csak azt furcsállja, hogy miért lett Mary hirtelen romantikus. Adam és Hana összevesznek a dublőrködés miatt, és Hana szerint Adam azért borult ki ennyire, mert ő feladta a saját karrierjét a szerelemért, és most ugyanezt várja el Hanától. Adam visszavágásként felhívja Rasto-t, hogy nincs-e számára munkája. Kiderül, hogy Rasto olyan nyugodt életre vágyik, mint amilyen Adamnak van… (Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top