A múlt árnyékában 121. rész tartalma

Susoreny és Marry légyottjának elég csúfos vége szakad, amikor Susot megcsípi valami és kiderül, hogy… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 121. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 121
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 30., szerda. 15:55-kor

A múlt árnyékában 121. rész tartalma

Susoreny és Marry légyottjának elég csúfos vége szakad, amikor Susot megcsípi valami és kiderül, hogy allergiás szinte mindenre. Gyorsan vissza kell sietniük az irodába, ahol Adela rögtön tudja, mi a teendő. Nagy John képtelen megjegyezni a szövegét és dadogva elmondani a kamera előtt, így eléggé hátráltatja a forgatást és 25-ször kell felvenni a jelenetüket. Miriam nem nyugszik bele, hogy Hana lesz a dublőre, ezért behálózza Adamot, hogy tanítsa meg lovagolni. Duban és Simona eltöltenek egy kellemes délutánt egy hotelben, titokban. Osvald csirkét ebédel kutyájával, Dorkával, amikor hirtelen a kutya összeesik és látszik, hogy szenved. Hana segítségével elrohannak az állatorvosi rendelőbe, ahol éppen Tereza segédkezik Imronak. Végül sikerül megmenteni a kutyust, de amikor Osvald hálálkodni akar, akkor Tereza ezt már nem bírja és kirohan a rendelőből. (Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top