A múlt árnyékában 123. rész tartalma

Adam számon kéri Hanát, hogy hol tartózkodott az éjjel és azzal gyanúsítja, hogy összeszűrte a levet… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 123. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 123
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 1., péntek. 16:00-kor

A múlt árnyékában 123. rész tartalma

Adam számon kéri Hanát, hogy hol tartózkodott az éjjel és azzal gyanúsítja, hogy összeszűrte a levet a rendezővel. Marry egy jó, poszonyi állásról értesül Dankától és az a terve, hogy odaküldi Adelát, aminek persze Adela nem túlzottan örül. Osvald látogatást tesz Albertéknál, hogy kifizesse a kutyája műtétjét, azonban Tereza nem fogadja el a pénzt és elzavarja. A forgatás során kiderül, hogy Miriam és Melenas nem jönnek jól ki egymással, ezért a rendező úgy dönt, hogy lecseréli a lovat. Mivel Mario egyelőre nem talál másikat, végül Kometát fogják be. Miriam bánatában elvonul a klubszobába és Adam vállán sírja ki magát, majd amikor Tereza belép elég félreérthető helyzetben találja őket. (Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top