A múlt árnyékában 127. rész tartalma

Simona első indulatában kidobja a házából Dankát, viszont később mégis úgy dönt, hogy segíteni… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 127. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 127
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 7., csütörtök. 15:50-kor

A múlt árnyékában 127. rész tartalma

Simona első indulatában kidobja a házából Dankát, viszont később mégis úgy dönt, hogy segíteni szeretne neki. Így előkeresi Karol régi leleteit és személyesen viszi át őket Dankának. Miriam magából kikelvel üvöltözik Kicsi Johnnal a szamár miatt. Két órán keresztül duzzog és áll miatta a forgatás, de végül Adam jobb belátásra bírja és egy kis eperrel kér bocsánatot Fatimától és a gazdájától is. Béla az incidens miatt kirúgja Johnékat, de Vrba közli vele, hogy azonnal vegye vissza őket, mert nélkülük nem ér semmit sem a film. Simona újra előveszi a wellness központ tervét és meg akarja győzni az építkezésről Adamot. Látva az ellenkezését nem jut más az eszébe és Hanát hívja segítségül. Ekkor derül ki számára, hogy már szakítottak. Viki úgy dönt, hogy elhagyja a birtokot, de előtte még beszélget Hanával Filipről és a lovakról. Hana elmondja neki, hogy megérti, min megy keresztül a lány és hogy őt mindig a lovak segítették át a nehéz időszakokon.
(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top