A múlt árnyékában 130. rész tartalma

Mary azt hiszi, hogy Susoreny megcsalta, ezért dühös az egész világra. Kicsi John és Nagy John… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 130. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 130
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 12., kedd. 16:00-kor

A múlt árnyékában 130. rész tartalma

Mary azt hiszi, hogy Susoreny megcsalta, ezért dühös az egész világra. Kicsi John és Nagy John azt hiszik, hogy a sikerükre irigykedik. Hana nem akarja elhinni, hogy Susoreny ilyet tett volna, és a férfi mellé áll. Suso megkeresi Marryt, és próbálja elmagyarázni neki a helyzetet, de Marry belefáradt az Adela okozta bizonytalanságba, ezért szakít Susoval. Misko és Bianka hazajönnek a kirándulásról. Bianka Filipnek mesél, de mivel a fiú elvarázsolt, és nem hallgatja, elmegy a boltba jégkrémért, ahol találkozik Vikivel. A lány hazakíséri Biankát, és hallgatja, ahogy a bátyjáról mesél, hogy hogyan került javítóintézetbe, és hogyan segített Cézár születésénél. Filip Adamtól kér tanácsot a csajozásban. Adam repülni megy, előtte viszont megkérdezi Miriamtól, hogy csatlakozik-e hozzá. A lány forgat, ezért először nemet mond, de egy hazugsággal kivágja magát a rendezőnél, és mégis megjelenik a reptéren. Adam bemutatja Rastot és Miriamot egymásnak. Osvald nehezményezi, hogy Simona Dubannal szűrte össze a levet. Dubán meglátogatja Simonát, és elújságolja neki, hogy szerzett egy befektetőt a wellness központhoz.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top