A múlt árnyékában 139. rész tartalma

Milan elhagyja az eljegyzési gyűrűt és ezért másnap egy sokkal értékesebb gyémánt gyűrűt vesz… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 139. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 139
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 25., hétfő. 16:05-kor

A múlt árnyékában 139. rész tartalma

Milan elhagyja az eljegyzési gyűrűt és ezért másnap egy sokkal értékesebb gyémánt gyűrűt vesz Adelának. Simona állást ajánl Hanának a leendő wellness központban, amit a lány el is vállal. Adam nehezen viseli, hogy a szakításuk ellenére minden nap látja Hanát, ezért felhívja a légitársaságot, hogy bármikor készen áll a repülésre. Viki közli Filippel, hogy néhány nap múlva véget ér a forgatás és elmennek a Holzmannkáról. Osvald Duban nyomába küldi Karolt, de nem találnak róla semmit, ezért az az újabb tervük, hogy Judita sarkába erednek. Bela az utolsó jelenet felvételén aggodalmaskodik, kiderül, hogy nem megfelelő a sárkánykapu és nem tudják befejezni a filmet.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top