A múlt árnyékában 141. rész tartalma

Amikor Simona látogatást tesz Karolnál, Osvaldnak sikerül kiszedni belőle a befektetőnő nevét és… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 141. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 141
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 27., szerda. 16:00-kor

A múlt árnyékában 141. rész tartalma

Amikor Simona látogatást tesz Karolnál, Osvaldnak sikerül kiszedni belőle a befektetőnő nevét és így könnyebben a nyomába eredhetnek. Tereza igyekszik lebeszélni unokáját a veszélyes mutatványról, azonban Hana mégis vállalja és sikerül is véghezvinnie. Duban elárulja Simonának, hogy volt egy menyasszonya, aki meghalt autóbalesetben. Adam, mivel csak két hét múlva kezdhet Berlinben, újabb repülőutat vállal Rastónál. Marry és Susoreny is lázasan készülnek az utazásra, nem is sejtve, hogy egy helyre igyekszenek. A forgatás utolsó napján a stáb nagy bulit csap a kocsmában, ám reggel az a hír fogadja Hanáékat, hogy a közelben lezuhant egy repülőgép és attól tartanak, hogy Adam vezette.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top