A múlt árnyékában 142. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (2 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Marry nem akar elmenni Susorenyvel nyaralni, és a terv bukása miatt Misko sem, így mindenkinek… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 142. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 142
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 28., csütörtök. 15:55-kor

A múlt árnyékában 142. rész tartalma

Marry nem akar elmenni Susorenyvel nyaralni, és a terv bukása miatt Misko sem, így mindenkinek ugrik az útja. Misko elmeséli Biankának a történteket, majd együtt elmennek Marryhez, hogy bocsánatot kérjenek tőle. Eközben Susoreny Milannak panaszolja el a bánatát. A férfi azt javasolja Susonak, hogy valljon szerelmet Marrynek. Milan közli vele a jó hírt, hogy Adela elindította a válást. Imro-t meglátogatja egy német gyógyszergyártó cég képviselője, Lukás, aki egy nyugdíjba vonult kollégát vált. Imro jó üzletet köt az új képviselővel, ezért meghívja egy kávéra. Közben a rendelőbe benyit Marry, majd zaklatottan távozik. Dankának újságolja, hogy kivel találkozott, így kiderül, hogy Lukás miatt hagyta ott az állatorvosi tanulmányait.Hana, Tereza és Albert nem tudják, mi van Adammal. Simona elmeséli Filipnek a balesetet, de Biankát nem akarja felzaklatni vele, ezért nem tart Hanáékkal, amikor a kórházba mennek. Az orvos jó pár órányi várakozás után megengedi, hogy bemenjenek Adamhoz, aki mesterséges kómában fekszik.A forgatás befejeződött, Béla összeszedi a társaságot, hogy elindulhassanak. Miriam nem akar elmenni. Vrba elbúcsúzik Hanától, és felajánlja neki, hogy dolgozzanak együtt a következő filmen. Filip el akar búcsúzni Vikitől, de nem tudják elérni egymást telefonon, így aztán nem ér oda, mielőtt hazautaznának.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top