A múlt árnyékában 143. rész tartalma

Mary elmeséli Dankának, hogy Lukás, a főiskolai szerelme miatt hagyta ott az iskolát. A fiúnak… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 143. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 143
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 29., péntek. 16:00-kor

A múlt árnyékában 143. rész tartalma

Mary elmeséli Dankának, hogy Lukás, a főiskolai szerelme miatt hagyta ott az iskolát. A fiúnak egyszerre két barátnője volt, és a másik nője gyereket várt. Danka mesél Lukásról Zuzkának, aki kíváncsi a pasira, ezért ráveszi Dankát, hogy menjenek köszönni neki. A rövid kihallgatás után szimpatikusnak találja a pasit.Kiderül, hogy Rasto szenvedett balesetet, nem Adam. Adam egy időre fel akarja függeszteni a repülést, aminek Simona örül, mert számít arra, hogy segít a birtokon. Hana és Adam beszélgetnek a balesetről, és arról, hogy fontosak egymásnak. Miriam elköszön Adamtól, mert hazaindul, viszont megtudja, hogy Rasto kórházban fekszik, és nincsenek rokonai, akik meglátogatnák. Miriam együttérzésből meglátogatja. A nővérkének azt hazudja, hogy Rasto menyasszonya, így ott maradhat vele.Filip írogat Vikinek, de nem tudja, hogy a lány visszaadta a telefont Bélának, ezért nem is ő kapja meg az üzeneteket. Bianka azt tanácsolja neki, hogy ne írjon többet a lánynak.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top