A múlt árnyékában 146. rész tartalma

Osvald nem akarja aláírni a szerződést, mert hiányzik a földterületek kataszteri alaprajza a mellékletből… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 146. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 146
Premier a Duna TV műsorán.
Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Vetítés időpontja: 2017. október 4., szerda. 16:05-kor

A múlt árnyékában 146. rész tartalma

Osvald nem akarja aláírni a szerződést, mert hiányzik a földterületek kataszteri alaprajza a mellékletből. Judita bevallja Simonának, hogy tud ő és Dubán kapcsolatáról, de biztosítja őt, hogy ez nem befolyásolja az üzlet létrejöttében. Dubán másnap elintézi, hogy benne legyen az alaprajz, így végül Osvald is aláír. Kicsi John egy tetoválással akar Erikának szeremet vallani. Susoreny elújságolja Marrynek, hogy elvált, viszont rajtakapja őket Lukással. Így aztán Milan veszi gondozásba Susot, és három nővérkének mutatja be, hogy csajozhasson. Suso viszont elmenekül a helyszínről, mert neki csak Marry kell.Marryt bántja, hogy Suso miatta vált el, ezt el is mondja Lukásnak, aki győzködi Maryt arról, hogy Susonak így a jó, és ők ketten amúgy is jobb párt alkotnak.Imrichet meglátogatja egy férfi, aki nem tud mit kezdeni a szülei lovával. A szülők már öregek, és nem akarnak megválni a lovuktól, ha nem tudják, hogy kihez kerül. Tereza befogadja a lovat – mint első klienst a lovak számára alapított idősek otthonába. Filip megszökik Pozsonyba Vikihez, csak Bianka tud róla. A fiatalok tisztázzák a félreértést, ami abból adódott, hogy Viki telefonját visszavette Béla. Filip hamar hazamegy, mert nem akar otthon lebukni.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top