A múlt árnyékában 31. rész tartalma

Adam összeszólalkozik Lidával, de a lány nem adja fel, ezért szándékosan tönkre teszi az autóját… A múlt árnyékában 31. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. április 26., szerda. 15:05-kor

Tv-csatorna:

A múlt árnyékában 31. rész tartalma

Adam összeszólalkozik Lidával, de a lány nem adja fel, ezért szándékosan tönkre teszi az autóját és a Zavodsky villában kér segítséget. Filipet megzsarolják az intézetis barátai, hogy szerezzen nekik pénzt, vagy megmutatnak a rendőröknek egy felvételt, amin Filip betör az igazgató irodájába. Imrich elmegy Martához, hogy megköszönje a jóságát, amiért a nő cserébe a barátságát kéri. Karol minden igyekezete ellenére Danka úgy dönt, hogy szakít vele. Hana meglátogatja Albertet a kórházban és elmeséli neki Osvald szörnyű tettét. Ezen felbuzdulva Albert saját felelősségére hazamegy és rögtön számon kéri mostohaapját. Danka – bár még maga sem tudja, mit akar – az interneten keresztül au pair-nek jelentkezik Angliába, amiről véletlenül Marry is tudomást szerez. Hana látogatása után rögtön haza akar menni, ám Marry unszolására ott tölti az éjszakát és csak másnap indul útnak, viszont közben még benéz Bencickához is. Páles látogatást tesz a villában, hogy közölje Alberttal a vizsgálat eredményeit, azonban csak Osvaldot találja ott, így vele osztja meg a híreket.(Eredeti hang digitálisan.)

A múlt árnyékában 31. rész

Rendezte: Brano Misík, Ivan Predmerský
Szereplők: Leopold Haverl (Osvald Závodsky), Ivan Romančík (Albert Závodsky), Ján Dobrík (Adam Závodsky), Monika Šagátová (Hana), Alena Ďuránová (Simona), Róbert Halák (Karol Kozák), Pavel Visnovsky (Imrich Volár), Lujza Garajová-Schramenková (Mary Volárová), Dominika Zeleníková (Danka)

Forrás, fotó: MTVA

Scroll to top