A múlt árnyékában 33. rész tartalma

Adam, miután összetalálkozik Hanával, kiadja Lida útját. A nő sértetten távozik, és megüzeni… A múlt árnyékában 33. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. április 28., péntek. 15:05-kor

Tv-csatorna:

A múlt árnyékában 33. rész tartalma

Adam, miután összetalálkozik Hanával, kiadja Lida útját. A nő sértetten távozik, és megüzeni Osvalddal, hogy nem adja vissza Adam pénzét. Hana és Adam hamar ismét egymás karjában köt ki. Simona meg van győződve róla, hogy Filip el akarta lopni a pénzét, bárhogy is tagadja a fiú. Megint vitáznak, és a végén Simona elzavarja a fiát. Karolt is meggyőzi, hogy a fiú megint lopni akart tőle, ezért a férfi beleegyezik, hogy küldjék vissza Filipet az intézetbe. Bakula nyomozó és kollégája Albertet keresik, de csak Osvalddal találkoznak, aki mindent elkövet, hogy elküldje őket. De még épp időben érkezik Albert. Egy iparikamera felvételt mutatnak Albertnek a bérgyilkosról. Ettől Albertnek eszébe jut a baleset, és azonosítja az elkövetőt. Miután a rendőrök elmentek, Osvald azt bizonygatja Albertnek, hogy Ferinek biztosan sötét ügyei voltak, és a maffia akart leszámolni vele. Marry bevalja a testvéreinek, hogy egy rosszul sikerült szerelem miatt hagyta ott anno az egyetemet, miután a fiúról kiderült, hogy menyasszonya van, aki terhes. Nem akarja, hogy Danka is elkövesse ugyanazt a hibát. Danka el akar menni Angliába, és megkéri a nővéreit, segítsenek megszerezni Imrich beleegyezését. A doktor azonban rosszul veszi a dolgot, megint megsértődik. Osvald leszúrja Dubant, amiért az embere hagyta, hogy felvegye egy kamera. Megbízza, hogy bármilyen eszközzel, de oldja meg a problémát…(Eredeti hang digitálisan.)

A múlt árnyékában 33. rész

Rendezte: Brano Misík, Ivan Predmerský
Szereplők: Leopold Haverl (Osvald Závodsky), Ivan Romančík (Albert Závodsky), Ján Dobrík (Adam Závodsky), Monika Šagátová (Hana), Alena Ďuránová (Simona), Róbert Halák (Karol Kozák), Pavel Visnovsky (Imrich Volár), Lujza Garajová-Schramenková (Mary Volárová), Dominika Zeleníková (Danka)

Forrás, fotó: MTVA

Scroll to top