A múlt árnyékában 37. rész tartalma

Filip lebukik, hogy csak szimulálta a rosszullétet, amiért Albert kérdőre vonja. A fiú végül… A múlt árnyékában 37. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. május 4., csütörtök. 14:50-kor

Tv-csatorna:

A múlt árnyékában 37. rész tartalma

Filip lebukik, hogy csak szimulálta a rosszullétet, amiért Albert kérdőre vonja. A fiú végül azzal magyarázza ki magát, hogy bántalmazzák az intézetben. Adela teljesen elkeseredik, hogy nem jött be a számítása a táborral kapcsolatban, ezért ott is hagyja az egészet. Nem sokkal ezután azonban megérkeznek a gyerekek és a két John kezd el velük foglalkozni. Maros megpróbált hitelt kérni a bankban, hogy ki tudják fizetni Martát, de nem kapta meg. Zuzkának először nem meri bevallani, és hazudik. Az asszony hamarosan megtudja az igazat az egyik tanítványa anyjától, és nagyon megharagszik a férjére. Albert elhatározza, hogy elmegy az intézetbe és beszél az igazgatónővel Filipről. Adam nagy nehezen lebeszéli róla és végül ő megy el Hanával, de nem túl jó hírrel térnek vissza. Osvald meghívja magához Richardot és azt próbálja neki sugallni, hogy talán Feri halála nem baleset volt…(Eredeti hang digitálisan.)

A múlt árnyékában 37. rész

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Scroll to top