A múlt árnyékában 39. rész tartalma

Bakula ismét ellátogat Alberthez, és arra a következtetésre jut, hogy ha Feri lovakat akart… A múlt árnyékában 39. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. május 8., hétfő. 15:15-kor

Tv-csatorna:

A múlt árnyékában 39. rész tartalma

Bakula ismét ellátogat Alberthez, és arra a következtetésre jut, hogy ha Feri lovakat akart vásárolni Alberttől, akkor az öregnek ismernie kellett Feri anyagi helyzetét. A nyomozó nyíltan közli vele, hogy immár gyanúsított, ami nagyon megviseli Albertet. Huba és Tyrkys megállítja Biankát és Jankót a zeneóra után, és eltörik a kisfiú hegedűjét. Biankának megmondják, hogy a bátyját keresik. Marry figyelmezteti Adelát, hogy mekkora kockázatot válla azzal, hogy tereplovaglásra viszi a gyerekeket, de Adela szokás szerint lesepri az aggályokat. Maros és Zuzka csalódottan konstatálja, hogy a betétkönyvön milyen kevés pénz van. Maros azt javasolja Zuzkának, kérjék kölcsön Marry és Danka pénzét is. Adamot annyira felháborítja Bakula viselkedése, hogy felkeresi a rendőrt, aki megmutatja neki az ipari kamerás felvételt a balesetet okozó sofőrről. Zuzka megkéri Imrichet, hogy beszéljen a másik két lánnyal a kölcsönről, de az állatorvos ezt megtagadja. Filip figyelmeztetni akarja a családot a közelgő veszélyre, de úgy érzi, magára maradt aggodalmával, ráadásul nem mer Bianca után bemenni az istállóba, mert fél a lovaktól…(Eredeti hang digitálisan.)

A múlt árnyékában 39. rész

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Scroll to top