A múlt árnyékában 41. rész tartalma

Filipet súlyos sérülésekkel szállítják be a kórházba és egyelőre kétséges, hogy felépül-e valaha… A múlt árnyékában 41. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. május 10., szerda. 15:10-kor

Tv-csatorna:

A múlt árnyékában 41. rész tartalma

Filipet súlyos sérülésekkel szállítják be a kórházba és egyelőre kétséges, hogy felépül-e valaha. Simonában felébrednek az anyai ösztönök és rájön, hogy valójában mennyire szereti a fiát. Adela úgy dönt, hogy férje helyett, ő fogja beszedni a pénzt a táborban, de csalódottan szembesül vele, hogy a történtek után senki nem megy el. Marry elárulja neki, hogy ő értesítette a szülőket. Adela utolsó mentsvárként még megpróbálja maga mellé állítani Adamot, de nem jár sikerrel, így el kell fogadnia, hogy a tábornak vége. Bakula nyomozónál váratlanul megjelenik Duban és fontos tényeket közöl Albert balesetéről.(Eredeti hang digitálisan.)

A múlt árnyékában 41. rész

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Scroll to top