A múlt árnyékában 63. rész tartalma

Marry haragszik Susorenyra, amiért mindenki előtt vallott neki szerelmet. Susoreny maga alatt… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 63. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 63
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 9., péntek. 15:10-kor

A múlt árnyékában 63. rész tartalma

Marry haragszik Susorenyra, amiért mindenki előtt vallott neki szerelmet. Susoreny maga alatt van, Misko ezért Bianka segítségével ki akarja deríteni, kibe szerelmes. Misko végül meglátogatja Marryt, hogy tőle kérjen segítséget. Imrich és Albert megbeszélik, mennyire reménytelen lebuktatni Osvaldod, de Albert kitervelt valamit. Marta Dankát vigasztalja telefonon. Karol szakít Dankával. Tereza elviszi Hanát a díjugrató versenyre, mert azt hiszik, hogy Kométának baja esett. Mário becsapta őt, megsérült a lovasa, és azt akarta, hogy Hana induljon a versenyen. Ő azzal a feltétellel vállalja, hogy Kométával indul. Mindenki meglepetésére megnyeri a versenyt, és a lovasnak járó nyereményért megveszi Máriotól Kométát. (Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top