A múlt árnyékában 79. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Erich elzavarja Terezát azzal a kifogással, hogy nem hiszi el, hogy ő Margareta. Tereza ettől… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 79. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 79
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 3., hétfő. 15:55-kor

A múlt árnyékában 79. rész tartalma

Erich elzavarja Terezát azzal a kifogással, hogy nem hiszi el, hogy ő Margareta. Tereza ettől teljesen összeomlik, de szerencsére a családja próbálja benne tartani a lelket. Imro nagy nehezen rájön, hogy Danka gyerekének apja egy nős ember lehet és elkeseredésében csúnyán a pohár fenekére néz. Zuzka és Marry nem tudják elképzelni, hogy apjuk mitől ilyen bánatos és arra kezdenek gyanakodni, hogy esetleg valami súlyos betegsége van. Danka véletlenül összefut az irodában Karollal és elmondja neki, hogy terhes, azonban azt is közli vele, hogy nem akar tőle semmit. Hana Bakula segítségét kéri, hogy Tereza=Margareta személyazonosságát tisztázzák. Iratok híján a nyomozó azt tanácsolja nekik, hogy szerezzenek tárgyi bizonyítékot Margaretától, amiből DNS nyerhető és vessék össze Terezáéval.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top