Nagy Krisztián feladta az X-Faktort

Nem vállalja az élő showban való szereplést, visszalépett Nagy Krisztián az X-Faktor 2017. fiúk kategória egyik versenyzője. Saját döntést hozott arról, hogy feladja, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. Hogy ez mennyiben befolyásolja a hétvégi élő showt, 11 produkció marad, vagy visszahívnak egy már korábban kiesett versenyzőt?

Az X-Faktor énekese, aki Radics Gigi csapatába került, azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy a tehetségkutatóra való felkészülés túl nagy megterhelést jelent a számára. Nagy Krisztián döntését Gigi, és az X-Faktor stábja elfogadta és minden jót kívánnak neki a jövőre nézve. Az egyelőre még kérdéses, hogy a fiúk kategóriájába érkezik-e új versenyző, az élő show napjára, október 14-e szombatra.

Nagy Krisztián (középen) nem vállalta az élő showt

Nagy Krisztián, Gulyás Roland, Mézes Norbert

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt.

A videóból kiderült, hogy a hétvégi show további sorsa abból a szempontból még nem dőlt el, hogy 11 produkció marad, vagy visszahívnak egy már korábban kiesett versenyzőt, esetleg más megoldás születik..

Koholák Alexandra lesz az X-Stage műsorvezetője

Koholák Alexandra ÉNB Budapest, X-Faktor 2017
Amellett, hogy Nagy Krisztián feladta a tehetségkutatót, az X-Faktor 2017 sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy Koholák Alexandra lesz az X-Stage műsorvezetője.

Alexa, akit az Éjjel-Nappal Budapestből ismerhetnek a nézők, az X-Faktor 2017 élő adásai alatt a backstageből jelentkezik majd be izgalmas háttértartartalmakkal és backstage live videókkal, az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán és számos extra videóval, az xfaktor.hu oldalon.

Az X-Faktor 2017 első élő showját október 14-én szombaton 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top