NyárON NickelodeON országos road-show

Végre itt a várva várt szünidő – izzítsd magad a nyári kalandok játékos kavalkádjára a Nickelodeon egész nyarat átfogó eseménysorozatával! A tavalyi nagysikerű Strandolimpia után idén, június 25-én a harkányi strandon „kapcsol be” a NyárON NickelodeON rendezvénysorozat. A road-show az ország számos pontján feltűnik majd, ahol a gyerekek SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak, miközben különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik a tudásuk.

Vesd bele magad a nyárba a Nickelodeonnal!

NyárONMi kell egy tökéletes nyárhoz? Sok napsütés, rengeteg színes program és még ennél is több jókedv – ugyan az időjárást befolyásolni nem lehet, a gondtalan mókázást annál inkább. A Nickelodeon ezért az egész nyarat a legkisebbek szórakoztatásának szenteli a NyárON NickelodeON rendezvénysorozatON, amelynek állomásai között szerepel Harkány, Miskolc, Cegléd és Zalakaros is. Az esemény első kalandos megállója június 25-én lesz Harkányban, ahová a nyár folyamán még kétszer, július 9-én és augusztus 13-án is visszatérnek a Nickelodeon tematikus játékai.

Kicsik és nagyok legnagyobb örömére a rendezvény helyszínein jelen lesz Bikinifenék hőse, az örök vidám sárga tengeri szivacs, SpongyaBob Kockanadrág, de tiszteletét teszi a kíváncsi természetű lány, Dóra, a felfedező is teljes életnagyságban. A gyerekek több ügyességi játékban is részt vehetnek: felfújható akadálypályán kerülhetik ki a felbukkanó nehezítő elemeket – akárcsak SpongyaBob, amikor ébredés után a fürdőszobába készül –, de a medúza vadászat játékban is kipróbálhatják magukat, ahol a tenger fenekén élő vízi élőlények közül kell kihalászniuk a medúzákat, ügyelve, hogy más halacska még véletlenül se kerüljön a hálójukba. Továbbá izgalmas Láng, a szuperverdás golyóvezető fal és léclabda is próbára teszi a vállalkozó kedvű kicsiket.

A Nickelodeon rendezvénye természetesen nem csupán a testedzésre, hanem a szellemi fejlődésre is figyelmet fordít. Dóra Tudás állomásán például különleges fejtörők várják a legokosabb megfejtőket, de a gyerekek kocka kirakóssal, óriás memória falon és Csőrös Harvey asztalon is játszhatnak, a hatalmas Mancs őrjáratos puzzle kirakásával pedig segíthetnek Rydernek és csapatának megmenteni Kaland-öbölt a vésztől.

Az önfeledt családi szórakozásról mobil röplabda pálya is gondoskodik, amely minden helyszínen megtalálható majd, a napsütötte strandok mellett ráadásul frissítő pontokon hűsítik le a játékban kimerült látogatókat. A szervezők számtalan meglepetés ajándékkal készülnek a gyerekek számára, a legszerencsésebb résztvevő pedig a nyár végén egy óriási trambulinnal térhet haza, hogy a móka otthon is tovább folytatódhasson.

A június 25-én, Harkányban startoló NyárON NickelodeON rendezvénysorozat állomásai az alábbi időpontokban és helyszíneken érhetők el:
 

Harkányi Fürdő: június 25., július 9., augusztus 13.                    
7815 Harkány, Kossuth L. u. 7.
Telefon: +36 72 580 880
Email: info@harkanyfurdo.hu
Web: http://www.harkanyfurdo.hu/

Miskolctapolcai Strandfürdő: július 2.
3519 Miskolc, Aradi sétány 1.
Telefon: +36 70 683 12 41
Email: info@miskolctapolcaistrand.hu
Web: http://www.miskolctapolcaistrand.hu/

MenDan Magic Spa and Wellness Hotel: július 5., augusztus 2.
8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.
Telefon: +36 93 542 100
Email: reception@mendan.hu
Web: https://wellnesshotelmendan.hu/

Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont: július 23.
2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.
Telefon: +36 53 505 000
Email: info@cegleditermal.hu
Web: http://cegledfurdo.hu/

Gránit Gyógyfürdő: augusztus 6.
8749 Zalakaros, Thermál u. 4
Telefon: +36 93 340 420
Email: info@furdo-zalakaros.hu
Web: http://www.furdo-zalakaros.hu/

Scroll to top