Pályázat pedagógusoknak, gyerekeknek

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) két pályázatát ajánljuk figyelmükbe: az egyik a “Tervezz tankönyvborítót!” címmel diákoknak és hallgatóknak, a másik a „A jó pedagógus titka – sikerek és kudarcok a pályán” pedagógusoknak szól.
Oktatáskutató Fejlesztő Intézet

Tervezz tankönyvborítót!

Az OFI három kategóriában várja a pályamunkákat: az első osztályosok olvasókönyvére, a 5. osztályosok matematika tankönyvére és a 9. osztályosok kiadványára. A pályázaton diákok és hallgatói jogviszonnyal rendelkezők vehetnek részt, a borítóterveket pdf formátumban a megujulotankonyv@ofi.hu e-mail címre várják.

Egy pályázó egy kategóriában legfeljebb két pályamunkát adhat be. A terveket augusztus 31-én éjfélig várják, az eredményhirdetés szeptember 5-én lesz.

Mindhárom kategóriában egy-egy győztest hirdetnek ki, a győzteseket táblagépekkel díjazzák. Minden kategóriában két-két különdíjat is kiadnak, a pályázat különdíjasok 20 ezer forintos könyvutalványban részesülnek.
A pályázatról bővebb információk a facebook.hu/ofi.hu oldalon találhatók.

A jó pedagógus titka

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szeretné megismerni a pedagógusok véleményét a jó pedagógussá válás folyamatáról, ezért felhívja a legalább tíz éve a pályán dolgozó pedagógusokat, hogy írják meg tapasztalataikat „A jó pedagógus titka – sikerek és kudarcok a pályán” témában.

A pályázat díjazásáról annyit érdemes tudni, hogy az OFI az értékelési szempontok alapján kiválasztott legjobb három írásmű felhasználói jogát megvásárolja, egyenként bruttó 200.000 Ft-ig terjedő értékben.

A pályázat részleteit itt olvashatják: Felhívás pedagógusok számára

Forrás: MTI | OFI

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top