Profilozók 7. évad 1. rész tartalma

Az új évadban búcsút kell vennünk Chloé Saint-Laurent-től (Odile Vuillemin), a sorozat egyik főszereplőjétől… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Profilozók 7. évad
Sorozat címe: Profilozók (Profiage)
Műfaj: krimi
Évad: 7
Korhatár: 15 év.
Aktuális epizód: 1
Premier a AXN műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 14., szerda. , 21:00-kor

Profilozók 7. évad 1. rész tartalma

Az epizód címe: Les Adieux – 1

A Profilozók francia krimisorozat immár hetedik évadához érkezett. Az új évadban búcsút kell vennünk Chloé Saint-Laurent-től (Odile Vuillemin), a sorozat egyik főszereplőjétől, aki kiváló képzettsége és különös érzéke segítségével még a legbonyolultabb esetekben is képes volt megfejteni a gyilkosok gondolkodásmódját.

Chloé-tól a hetedik évadban Adèle Delettre (Juliette Roudet) veszi át a stafétabotot, aki nem ismeretlen a Profilozók rajongói számára. A zseniális kriminológus a negyedik évad végén és az ötödik évad elején dolgozott együtt a rendőrökkel, bizonyította, hogy méltó utódja lesz Chloénak. Természetesen Chloé sem tűnik el nyomtalanul: a hetedik évad dupla résszel kezdődik, amiben még találkozhatunk a régi szereplővel, aki kiemelt jeleneteket kap majd, hogy rendesen lezárják a hatodik évadot.Miközben Chloé megpróbálja túltenni magát a Rocher által legyőzött Garrel halálán, a „Várbörtön ikrei” című televíziós műsor alapján Adele újra elindul, hogy megkeresse húgát, Camille-t, és letartóztassa Argost. Elikia, a híres pszichotraumatológus megérkezése felzaklatja a csapatot, mivel kiderül, hogy ő Chloé férje.

Szereplők: Odile Vuillemin, Juliette Roudet,

Forrás: AXN
Fotó: © TF1 International

Scroll to top