Quantico sorozat 2. évad 1. rész tartalma

Az első évad hullámvasutas esete után – amelyben az amerikai hős, Alex Parish tisztázta a nevét, milliók életét mentette meg, és rájött, hogy minden szálat az az ember mozgat, aki őket képezte ki Quanticoban – Alex megdöbbentő jutalomban részesül… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Quantico amerikai krimisorozat
Sorozat címe: Quantico sorozat (Quantico)
Műfaj: krimi
Évad: 2. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Johanna Braddy, Yasmine Al Massri
Premier az AXN műsorán.

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 4., hétfő, 23:00-kor

A sorozat 2. évad 1. rész tartalma

Az epizód címe: Kudove

Az első évad hullámvasutas esete után – amelyben az amerikai hős, Alex Parish tisztázta a nevét, milliók életét mentette meg, és rájött, hogy minden szálat az az ember mozgat, aki őket képezte ki Quanticoban – Alex megdöbbentő jutalomban részesül: kirúgják az FBI-tól.

Újból lehetőséget kap azonban, hogy ismét szolgálatot tegyen hazájának: az Egyesült Államok legfelsőbb szintű hírszerző szervezetének titkos keretei között, azaz a CIA-nál. A második évadban Alex a „Farmon” találja magát, azaz a CIA titkos kiképző központjában. Amint Alex a kémkedés sötét világának rejtett útjait járja, amely sokkal másabb és veszélyesebb, mint amit korábban gondolt, egy halálos összeesküvés közepébe csöppen, amely nem csak az amerikai állampolgárok, de a világon sok más ember életét is veszélybe sodorja. Az összeesküvés árnyékot vet mindenkire a környezetében, akár új CIA tagról, akár régi motorosról van szó. Készüljön fel egy újabb izgalmas, lélegzetelállító és meglepetések egész garmadáját felvonultató kalandra!

Miután Alex bekerül a „Farmra” rájön, hogy az FBI és a CIA Ryan-t is felbérelte annak érdekében, hogy kémkedjen a táborban. Alex legelső feladata során hősként akar tündökölni, de az akció visszafelé sül el a CIA világában: abban a világban, ahol mindig a küldetés az első.
Forrás: AXN

Scroll to top