Rappelő tanár bácsi és fiatal zenekar esett ki az X-Faktorból

Puskás Peti „Szuper csapatából” Hegedűs Péter, Gáspár Laci zenekarai közül a Radio Mobster esett ki az X-Faktorból 2017 első élő showjában. Arra is fény derült, hogy Nagy Krisztián hirtelen távozása után Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő showban. Kiss Ramóna műsorvezetőként, Radics Gigi mentorként debütált az élő műsorban.

Lássuk, mi történt még az óriási showt csináló tanár bácsi és a szimpatikus zenekar kiesése mellett!

A Radio Mobster egyből, Hegedűs Péter párbajban esett ki

Színes és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2017 első élő showja, amelyben végre az is kiderült, hogy Bereznay Dániel lett az énekes tehetségkutató 12. versenyzője.

Bereznay Dániel beugrott és továbbjutott

Bereznay Dániel - X-Faktor 2017

Radics Gigi mentoráltjának kevés ideje volt a felkészülésre, de így is remekül teljesített. A fiúk kategóriájának másik két énekese is elvarázsolta a közönséget. Mézes Norbert, a Bodzavirág című dalt, egy gyermekkórussal adta elő. Alex szerint ez a produkció kimerítette a cukiságfaktort. Gulyás Roland, Gáspár Laci szerint világszínvonalúan énekelt. Hogy így volt-e, azt eldöntheted te is, ha visszanézed a produkciót:

Gulyás Roland: Thinking Out Loud (Ed Sheeran)

ByeAlex lányai között van az egyik legnagyobb esélyes?

A végső győzelemre is esélyes lánynak tartják az olasz kislányt, akit Puskás Peti egy korábbi győzteshez, Tóth Andihoz hasonlított. ByeAlex mentoráltjai, a lányok – Erdős Viola, Serena Rigacci és Tóth Bettina – bebizonyították, hogy mentoruk nem hiába bízott bennük. Bettina produkciója fergeteges volt. Erdős Violát, azért dicsérték a mentorok, mert a válogató óta sokat fejlődött. Serena Rigacci nagyot énekelt, a mentorok állva tapsolták meg a 15 éves, magyarul tanuló olasz kislányt:

Serena Rigacci: Wrecking Ball (Miley Cyrus)

Szuper csapat

Szórakoztatásból jeles! A 25 év felettiek „Szuper csapata”, ahogy Puskás Peti hívja őket, mindent megtett azért, hogy mentoruk elismerésére rászolgáljon. Berta Dániel lendületes előadással kezdte meg az X-Faktor 2017 élő showját. Abaházi Nagy Lívia csodálatos operaáriával és látványvilággal varázsolta el a közönséget és mentorokat. Hegedűs Péter rap produkciója pedig felpörgette a hangulatot. Mint később kiderült, a rappelő tanár bácsi produkciója a párbajhoz volt csak elég…

Zenekar esett ki elsőként a 2017-es X-Faktorból

Gáspár Laci mentoráltjai a zenekarok is kiválóan teljesítettek az első élő showban. Ricco és Claudia duettje után Laci bevallotta minden vágya volt, hogy idén kapjon egy bravúros énekest és egyből kettő is jutott neki. A London Kids, Alex szerint bármelyik klubban megállná a helyét. A Radio Mobster pedig hatalmasat zúzott a színpadon, ám ez kevés volt a továbbjutáshoz.

X-Faktor 2017 első élő show – a kieső és a két párbajozó:
X-Faktor 2017 első élő show -  a kieső és a két párbajozó

A beérkezett szavazatok alapján elsőként a Radio Mobsternek kellett búcsúznia az X-Faktortól. A London Kids és Hegedűs Péter párbaját követően pedig a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Hegedűs Péter számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 második élő showjával.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Marimar 1. évad 43. rész tartalma

Marimar sorozat a Csibészke Magazinban
Renato gyilkosságot követ el, ezért elmenekül a fiához. Mindent bevall Sergionak Angelicaról. Így azt is megtudja, hogy Marimarnak gyermeke született...
Tovább

Halálos fegyver 2. évad 11. rész tartalma

Halálos fegyver sorozat ismertető
Egy táskányi hamis százdolláros véletlenül három tizenéves kezébe kerül, akik rögtön költekezni kezdenek, nem is sejtve, hogy a nyomukban van egy...
Tovább

Rejtjelek 3. évad 14. rész tartalma

Rejtjelek 3. évad
Miután egy borzalmas baleset történik a laborban, Pattersonnak rá kell jönnie, mi okozta a galibát - de a folyamatos víziók és a déja vu-k között gyorsan...
Tovább