Rappelő tanár bácsi és fiatal zenekar esett ki az X-Faktorból

Puskás Peti „Szuper csapatából” Hegedűs Péter, Gáspár Laci zenekarai közül a Radio Mobster esett ki az X-Faktorból 2017 első élő showjában. Arra is fény derült, hogy Nagy Krisztián hirtelen távozása után Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő showban. Kiss Ramóna műsorvezetőként, Radics Gigi mentorként debütált az élő műsorban.

Lássuk, mi történt még az óriási showt csináló tanár bácsi és a szimpatikus zenekar kiesése mellett!

A Radio Mobster egyből, Hegedűs Péter párbajban esett ki

Színes és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2017 első élő showja, amelyben végre az is kiderült, hogy Bereznay Dániel lett az énekes tehetségkutató 12. versenyzője.

Bereznay Dániel beugrott és továbbjutott

Bereznay Dániel - X-Faktor 2017

Radics Gigi mentoráltjának kevés ideje volt a felkészülésre, de így is remekül teljesített. A fiúk kategóriájának másik két énekese is elvarázsolta a közönséget. Mézes Norbert, a Bodzavirág című dalt, egy gyermekkórussal adta elő. Alex szerint ez a produkció kimerítette a cukiságfaktort. Gulyás Roland, Gáspár Laci szerint világszínvonalúan énekelt. Hogy így volt-e, azt eldöntheted te is, ha visszanézed a produkciót:

Gulyás Roland: Thinking Out Loud (Ed Sheeran)

ByeAlex lányai között van az egyik legnagyobb esélyes?

A végső győzelemre is esélyes lánynak tartják az olasz kislányt, akit Puskás Peti egy korábbi győzteshez, Tóth Andihoz hasonlított. ByeAlex mentoráltjai, a lányok – Erdős Viola, Serena Rigacci és Tóth Bettina – bebizonyították, hogy mentoruk nem hiába bízott bennük. Bettina produkciója fergeteges volt. Erdős Violát, azért dicsérték a mentorok, mert a válogató óta sokat fejlődött. Serena Rigacci nagyot énekelt, a mentorok állva tapsolták meg a 15 éves, magyarul tanuló olasz kislányt:

Serena Rigacci: Wrecking Ball (Miley Cyrus)

Szuper csapat

Szórakoztatásból jeles! A 25 év felettiek „Szuper csapata”, ahogy Puskás Peti hívja őket, mindent megtett azért, hogy mentoruk elismerésére rászolgáljon. Berta Dániel lendületes előadással kezdte meg az X-Faktor 2017 élő showját. Abaházi Nagy Lívia csodálatos operaáriával és látványvilággal varázsolta el a közönséget és mentorokat. Hegedűs Péter rap produkciója pedig felpörgette a hangulatot. Mint később kiderült, a rappelő tanár bácsi produkciója a párbajhoz volt csak elég…

Zenekar esett ki elsőként a 2017-es X-Faktorból

Gáspár Laci mentoráltjai a zenekarok is kiválóan teljesítettek az első élő showban. Ricco és Claudia duettje után Laci bevallotta minden vágya volt, hogy idén kapjon egy bravúros énekest és egyből kettő is jutott neki. A London Kids, Alex szerint bármelyik klubban megállná a helyét. A Radio Mobster pedig hatalmasat zúzott a színpadon, ám ez kevés volt a továbbjutáshoz.

X-Faktor 2017 első élő show – a kieső és a két párbajozó:
X-Faktor 2017 első élő show -  a kieső és a két párbajozó

A beérkezett szavazatok alapján elsőként a Radio Mobsternek kellett búcsúznia az X-Faktortól. A London Kids és Hegedűs Péter párbaját követően pedig a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Hegedűs Péter számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 második élő showjával.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top