Sebzett szív 1. évad 16. rész tartalma

Mehmet és barátai rá akarják venni Ali Kemalt, hogy csatlakozzon a lázadókhoz és segítsen nekik kiűzni a görögöket Anatóliából. Leon válaszol… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 16
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 21., vasárnap, 19:00-kor

Tartalom

Mehmet és barátai rá akarják venni Ali Kemalt, hogy csatlakozzon a lázadókhoz és segítsen nekik kiűzni a görögöket Anatóliából. Leon válaszol Yldiz üzenetére. Vasili szövetségre szándékszik bírni Tevfiket Esref pasával szemben, Cevdet ajánlatára.

Hilal ismét merényletet követ el a görögök ellen. Hilal és barátai akcióját követően Cevdet és Vasili bajba kerül, egy barátjukat pedig elveszítik. Azize Cevdet füle hallatára megkérdezi Tevfiket, még áll-e a házassági ajánlata. Azize-nek nehezére esik titkolnia valódi érzéseit Cevdet iránt.

Azize elmondja Tevfiknek, hogy csak gyermekei érdekében szándékozik házasságot kötni vele, de barátságnál többet nem tud nyújtani. Görög bált rendeznek az alelnök tiszteletére, Yldiz be szándékozik szökni, de Hilal ellopja a ruháját és megelőzi nővérét.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top