Sebzett szív 1. évad 2. rész tartalma

A görög partraszálláskor Hilal barátját lelövik. Hilal bosszút akat állni, de ezzel csak fivérét keveri bajba. A görög sereggel érkezik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 2
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 13., szombat 19:00-kor

Tartalom

A görög partraszálláskor Hilal barátját lelövik. Hilal bosszút akat állni, de ezzel csak fivérét keveri bajba. A görög sereggel érkezik valaki, aki egykor az Oszmán Birodalmat szolgálta, mára már azonban az új Görögországot élteti. Ő kapja feladatul Ali Kemal büntetésének végrehajtását.

Cevdet ismét találkozik Tevfikkel, látszólag örülnek a viszontlátásnak. Azizet és Ali Kemalt bebörtönzik, ám Vaszilij Cevdetre való tekintettel megkegyelmez. A hét év után visszatért férfi ridegen fogadja mind hitvesét, mind a közben felcseperedett fiát.

Izmirben kijárási tilalmat rendelnek el, de a két nővér megszegi azt. Leon nagyobb elővigyázatosságra inti Yldizt és nővérét. Azizet és Ali Kemalt kiengedik a börtönből. Azize visszautasítja Tevfik házassági ajánlatát, így, hogy Cevdet életben van. A lányok is megtudják, hogy apjuk életben van és hazaárulást követett el.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top