Sebzett szív 1. évad 27. rész tartalma

Ali Kemal bevallja Yldiznek, hogy mit érez valójában. Cevdet megtudja mit kért Mr. Hamilton Angelica-tól. Vasili az angol férfi hatására egy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 27
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 6., vasárnap, 19:00-kor

Tartalom

Ali Kemal bevallja Yldiznek, hogy mit érez valójában. Cevdet megtudja mit kért Mr. Hamilton Angelica-tól. Vasili az angol férfi hatására egyre kegyetlenebb módszerekkel akarja elfoglalni Izmirt.

Azize meghallja, ahogy Cevdet Allahhoz imádkozik, tudja, hogy nem hiába hitt mindeddig szerelmében. Vasili és Tevfik is azt akarják elhitetni a néppel, hogy a görögök kegyetlensége a Nemzeti Erők támadása volt.

Leon bánja, hogy egyezséget kötött apjával, vívódik, hová is húz a szíve, szeretett hazájához, vagy a szeretett nőhöz. Cevdet rájön, hogy Vasili milyen cselre készül a törökök ellen.

Azize és Cevdet újra találkoznak, miután a nő számára világos, férje még mindig hű hazafi. Tevfik rátalál a falu egyetlen túlélőjére, de nem tudja hogyan szabaduljon meg tőle feltűnés nélkül.

Forrás: Izaura TV


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top