Sebzett szív 1. évad 3. rész tartalma

Cevdet hazaárulása a nép közhangulatát is megpecsételi. A férfi meglátogatja családját, ők se tudják elfogadni szeretett családfőjük… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 3
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 21., vasárnap 19:00-kor

Tartalom

Cevdet hazaárulása a nép közhangulatát is megpecsételi. A férfi meglátogatja családját, ők se tudják elfogadni szeretett családfőjük görög mivoltát, nem értik tettét. Hilal nyilvánosan kerül össszetűzésbe apjával.

Három török katonát lelőnek a mecsetben, akik közül csak egy éli túl a támadást. Az egész család Cevdet ellen fordul, csak Yildiz áll ki apja igaza mellett. A támadást túlélő katona jóvoltából kiderül Cevdet titka: valójában török kém, görög álcában. Ám ez családja előtt továbbra is titok marad, így Azize el akar válni a továbbra is ridegen viselkedő férjétől.

A pasa azt tanácsolja Cevdetnek, hogy egyezzen bele a válásba, mert küldetése teljes embert kíván. Cevdet gyanakszik Tevfikre, hogy ő lőtte le a három katonát, hogy zavargást szítson a görögök ellen. Hilal új társat talál illegális újságnyomtatásához.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top