Sebzett szív 1. évad 4. rész tartalma

Yildiz megtalálja Hilal írásait, rájön, hogy húgának köze van az illegális újságterjesztéshez. Cevdet rajtakapja Leont, hogy az irodájában… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Sebzett szív török sorozat
Sorozat címe: Sebzett szív (Vatanim Sensin / Wounded Love)
Műfaj: telenovella, romantikus
Évad: 1. Aktuális epizód: 4
Szereplők: Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Boran Kuzum, Pinar Deniz, Miray Daner
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 28., vasárnap 19:00-kor

Tartalom

Yildiz megtalálja Hilal írásait, rájön, hogy húgának köze van az illegális újságterjesztéshez. Cevdet rajtakapja Leont, hogy az irodájában nyomoz utána. Eftalya fellépésére készülődik a görögök által szervezett bálon, melyet Hilalék meg akarnak akadályozni, de Azize bezárja lányát, hogy ne keveredhessen bajba.

Cevdet belekezd kiszabott küldetése teljesítésébe, Ali Kemal, Yldiz és Azize elkísérik családfőjüket a bálba.

Ezalatt felkelők felgyújtják Azize-ék házát, ahol bent tartózkodik Hilal és Hasibe. Cevdet tudomást szerez Tevfik házassági ajánlatáról, ami egyre nagyobb feszültésget kelt benne a férfivel szemben. A tűz után Vasili parancsnok családja befogdja Cevdet ezredes családját, de az együttélés nehézkesen megy, Yldiz az egyetlen, aki ezt élvezi.

Cevdet a bálon megismerkedik Eftalya-val, akinek neve ismerősen cseng számára. Hilal vitába keveredik Vasili görög parancsnokkal.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top