Seprűből készült gitárral jutott tovább az X-Faktor egyik versenyzője

Az X-Faktor 2017 harmadik válogatójában mulatságos és megható produkciókból is volt bőven. Berta Dániel egy seprűből készült gitárral lépett fel, egy másik versenyző pedig annyira hamis volt, hogy azt az egyik mentor már továbbjutásra érdemesnek tartotta. Ez a mentor Gáspár Laci volt, akit sikerült az este folyamán vérig sérteni! Lássuk részletesen, hogy mi történt a szombat esti show-n!

Az RTL Klubon szombat este a sírásé és nevetésé volt a főszerep.

X-Faktor harmadik válogatás

Az X-Faktor 2017-es évadának, harmadik adása vicces percekkel kezdődött. A közönség és a mentorok remekül szórakoztak, amikor Rafael Zsolt a She Will Be Loved (Maroon 5) című dalt adta elő, rettentő hamis hangját egyéni humorával fűszerezte meg. Ő volt az a versenyző, aki annyira hamisan énekelt, hogy az már-már továbbjutást ért:

Rafael Zsolt az X-Faktor válogatáson

„Imádunk, nagyon jó fej vagy!” – mondta Gáspár Laci, aki egy igen szavazattal köszönte meg a vidám pillanatokat, ám a fiú végül 3 nemmel távozott. Majd következett Pál-Balázs Karmen, akit lélegzetvisszafojtva hallgatott a publikum, így egyértelmű volt, hogy továbbjutott.

Nagy Bettina és Kajli László produkciójukkal egy sajátos mesevilágot teremtettek, amit ByeAlex nagyon élvezett.

ByeAlex a múlt héten besértődött mentortársaira, most ő volt az, aki megzavarta a mentorok nyugalmát azzal, hogy beszólt Gáspár Lacinak. A szépen nyírt szakállú társának azt tette szóvá, hogy az este folyamán egész testében izzad. Laci ezen úgy megsértődött, hogy Kiss Ramónának egy rendkívüli produkcióval kellett megenyhíteni: elénekelte neki Postássy Juli – Puszi nyuszi című számát! Ez véget is vetett a hisztinek…

A zenekarok is bizonyítottak szombaton, a Radio Mobster, a Peaks Of Kings, a Chain Bridge, az L.S.D. és a Diary simán továbbjutottak négy igennel.

Utánuk következett Nagy Krisztián, aki különleges karakterével és hangjával meggyőzte a mentorokat, majd jött az a seprűs produkció, melynek során abszolút nem söpörtek, hanem:

Berta Dániel az X-Faktor válogatáson

Berta Dániel egy seprűből készült gitárral érkezett és nem csak furcsa hangszerének köszönhette a továbbjutást. A Lonely Boy (The Black Keys) című dallal biztosan jutott tovább. A legutolsó produkció pedig könnyeket csalt a mentorok szemébe, amikor Ricco és Claudia duóját hallgatták, majd állva tapsoltak nekik.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Végtelen szerelem 2. évad 95. rész tartalma

Végtelen szerelem török sorozat
Emir szerelmet vall sokadjára Nihánnak és újra elmondja, hogy nem hagyja, hogy elvegyék tőle a lányát. Asu a lebukás után úgy dönt, hogy megszökik Tufantól...
Tovább

Bosszú vagy szerelem sorozat 1. évad 101. rész tartalma

Bosszú vagy szerelem (Cesur ve Güzel ) török sorozat
A sorozat befejező része! Sühan még mindig kómában fekszik, a babája egyre csak növekszik, Cesur pedig nem mozdul mellőlük. Ezalatt Risa elnyeri büntetését és elmegyógyintézetbe...
Tovább

Elif – A szeretet útján 1. évad 123. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Zeynep elárulja Melihnek, hogy Meleknek van egy lánya. Melih megdöbben azon, hogy van egy unokahúga is. Ezt elmondja Efruznak, és ismét megesküszik, hogy...
Tovább