Szeptember 2-án indul a 2017-es X-Faktor

Azt már korábban lehetett tudni, hogy 2017 őszén indul az X-Faktor legújabb évada, most már a pontos kezdési időpont is megvan. Röviden összefoglaljuk az új idény fontosabb tudnivalóit.

2017. szeptember 2-án, szombaton este 8 órakor rajtol az RTL Klub várva várt tehetségkutatója, az X-Faktor legújabb szériája.

A műsor első adásának kezdési időpontján kívül annyit még lehet tudni, hogy a show minden alkalommal szombatonként 20.00-kor kezdődik majd az RTL Klubon és idén is a Válogatás izgalmas, humoros és olykor megható pillanatai kerülnek képernyőre először.

2017-ben az X-Faktor új műsorvezetőt kapott, a Barátok közt-ből távozó Kiss Ramóna új szerepkörben mutatkozik meg a közönség előtt.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott - X-Faktor 2017

Újdonság még a tehetségkutató közönségének: megújult a mentorgárda! Három évad után győztes mentorként távozott Tóth Gabi az X-Faktorból, a Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott női mentorként.

A fiatal énekesnő hatalmas lelkesedéssel várja, hogy rátaláljon mentoráltjaira és segítse őket tehetségük kibontakozásában.

Forrás: RTL Klub
Fotó: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top