Szeptember 2-án indul a 2017-es X-Faktor

Azt már korábban lehetett tudni, hogy 2017 őszén indul az X-Faktor legújabb évada, most már a pontos kezdési időpont is megvan. Röviden összefoglaljuk az új idény fontosabb tudnivalóit.

2017. szeptember 2-án, szombaton este 8 órakor rajtol az RTL Klub várva várt tehetségkutatója, az X-Faktor legújabb szériája.

A műsor első adásának kezdési időpontján kívül annyit még lehet tudni, hogy a show minden alkalommal szombatonként 20.00-kor kezdődik majd az RTL Klubon és idén is a Válogatás izgalmas, humoros és olykor megható pillanatai kerülnek képernyőre először.

2017-ben az X-Faktor új műsorvezetőt kapott, a Barátok közt-ből távozó Kiss Ramóna új szerepkörben mutatkozik meg a közönség előtt.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott - X-Faktor 2017

Újdonság még a tehetségkutató közönségének: megújult a mentorgárda! Három évad után győztes mentorként távozott Tóth Gabi az X-Faktorból, a Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott női mentorként.

A fiatal énekesnő hatalmas lelkesedéssel várja, hogy rátaláljon mentoráltjaira és segítse őket tehetségük kibontakozásában.

Forrás: RTL Klub
Fotó: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A specialista 1. évad 5. rész tartalma

A specialista sorozat
Egy viharos éjszakán a katonai kórházban lelőnek négy beteget. Ugyanarról a bázisról kerültek kórházba egy verekedésbe torkollott vita után. A nyomozók...
Tovább

Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1278. rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Reggel Joe teljesen megfeledkezik az ígéretéről, amit Balogh Rita tanárnőnek tett, hogy elkíséri az osztályt a kirándulásra. Amikor a műhelyben eszébe...
Tovább

Klinika – Új generáció 1. évad 20. rész tartalma

Klinika - Új generáció tv-sorozat
Christian Thiele egy kerékpáros baleset után életveszélyes állapotban kerül a klinikára. Dr. Niklas Ahrend és Elias egy bonyolult műtéttel megmenti...
Tovább