Szulejmán sorozat 196. rész tartalma

Hürrem nem hajlandó elhagyni a palotát, hiába próbálják a járvány miatt elköltöztetni. A török tv-sorozat 196. részét 2016.10.12-én 22:15-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli hamarosan, az augusztusban induló Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában lesz látható!

Az előző epizód tartalmából: Hürrem kétségbeesésében hozzájárul Mihrimah házasságához, majd sikeresen eljuttat egy levelet az uralkodóhoz.

Szulejmán sorozat 196. rész tartalma

Musztafa személyesen megy tárgyalni a kalózokkal, hogy kifizesse a fogságba esett fiúért a váltságdíjat. Şah szultána megpróbálja maga mellé állítani Mihrimaht, aki kétségbe van esve Rüsztem pasa miatt. Şah szultána emberei elhíresztelik, hogy Ajas pasa dögvészben szenved. Hürrem nem hajlandó elhagyni a palotát, hiába próbálják a járvány miatt elköltöztetni.

A Szulejmán sorozat szereplői

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top