Szulejmán sorozat 203. rész tartalma

Szulejmán sorozat 203. rész: Rüsztem pasa elvállal egy lehetetlennek tűnő feladatot azzal a céllal, hogy az uralkodó kegyeibe férkőzzön… A török tv-sorozat aktuális epizódját 2016.11.30-án 21:30-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli az augusztusban indult Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában látható!

Szulejmán sorozat 203. rész tartalma

Rüsztem pasa elvállal egy lehetetlennek tűnő feladatot azzal a céllal, hogy az uralkodó kegyeibe férkőzzön. Mihrimah betegeskedik, ráadásul gondjai adódnak gyermeke táplálásával. Nigar nincstelenként járja a várost, ám Naszuh effendi megsajnálja, és felajánlja a segítségét. Az uralkodó összetűzésbe kerül Ferdinánddal, aki kész megfizetni Szapolyai adósságait a korona fejében. Şah szultána eléri, hogy Hürrem fiai elhagyják a palotát és ezzel Hürremet is távozásra kényszerítsék.

Szulejmán sorozat 203. rész tartalma

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top