Szulejmán sorozat 206. rész tartalma

Szulejmán sorozat 206. rész: Az uralkodón elhatalmasodik a kétely Musztafával szemben, Şah szultána kegyelmet kér férje számára… Részletesebb tartalom a hirdetés alatt! A török tv-sorozat aktuális epizódját 2016.12.14-én 21:30-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence.

Szulejmán sorozat 206. rész tartalma

Az uralkodón elhatalmasodik a kétely Musztafával szemben. Şah szultána kegyelmet kér férje számára, és elintézi, hogy a nagyvezír száműzetésbe menjen élete végéig. Megkezdődik a versengés a megüresedett címért, és többen is attól tartanak, hogy Rüsztem kapja meg a legmagasabb pozíciót. Szulejmán magához rendeli Musztafát, de ezúttal a saját kíséretét küldi érte. Mahidevran biztos benne, hogy ezúttal valóban veszélyben van a fia.

Szulejmán sorozat 206. rész tartalma

Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli az augusztusban indult Izaura TV Az éjszaka királynője című romantikus premier sorozatában látható!

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top