A szürke ötven árnyalata film legfrissebb hírei

A legújabb hír a készülő A szürke ötven árnyalata című filmmel kapcsolatban, hogy Charlie Hunnam a férfi főszereplő nem bírja tovább a kritikákat és kiszáll a projektből.Eközben a történetet parodizáló 50 Shades! The Musical óriási sikerrel fut Amerikában!
Forrás: UIPDuna|filmrakat.hu | 2013. október 2.

Feladta A szürke ötven árnyalata főszereplője?

Charlie Hunnam
Charlie Hunnam
Feladta Christain Grey szerepét A szürke ötven árnyalata című filmben?
(Kép: UIPDuna|filmrakat.hu)

Nem csitulnak a kedélyek a film szereplőválasztása miatt kitört botrány miatt. Egyebek mellett Dana Brunetti producert ezzel kapcsolatban néhány rajongó arra kérte, hogy dögöljön meg!

Ráadásul most úgy néz ki, mégsincs férfi főszereplője A szürke ötven árnyalata filmváltozatának, mert a kiszemelt színész, Charlie Hunnam kiszáll a produkcióból. Ilyen hír kelt szárnyra, s bár hivatalosan nem erősítették meg, a rajongók máris lázas találgatásokba fogtak, ki lehetne az utódja. Hunnam állítólag éppen azért dobta be a törölközőt, mert a regény rajongótábora szerint bárki sokkal alkalmasabb lenne a szerepre. A Change.org követelésgyűjtő portálon például hetvenezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Matt Bomer sorozatszínész játssza Christain Greyt, mások viszont Ian Somerhaldert (Vámpírnaplók), Robert Pattinsont, sőt akár a kissé túlkoros Christian Bale-t látnák szívesen a szerepben.

A női főszerepre kiszemelt Dakota Johnson egyelőre állja a sarat, az ő hisztijéről legalábbis nincs hír.

Közben tovább folytatja diadalútját a musical, amely A szürke ötven árnyalata-trilógiát parodizálja. A 50 Shades! The Musical teltházzal megy Chicagóban és Bostonban, és a közönség mellett a kritikusok is odavannak érte. A musicalben egy női könyvklub tagjai felolvasást tartanak a több mint 32 millió példányban eladott bestsellerből, és a legforróbb részek meg is elevenednek a színpadon, persze viccesen eltúlozva.

Scroll to top