A Titanic betétdalát énekelte Nicole az X-Faktor utolsó előválogatóján

Nicole Scherzinger a példaképe Lakatos Zoltánnak, aki a Titanic című film világhírű betétdalával megríkatta Gáspár Lacit, mégsem jutott tovább. Megmutatjuk a produkciót, ami a maga nemében egyedülállóra sikeredett. Továbbjutott viszont a Tázlári Rozmaring Asszonykórus, a fellépésük alatt még Puskás Peti is táncra perdült! Hogy mi volt még az X-Faktor negyedik előválogatóján? Lássuk a részleteket!

Sírás, nevetés, Titanic és asszonykórus: fergeteges hangulattal zárult az X-Faktor előválogatója!

Ilyen volt az X-Faktor 2017 negyedik adása

Lakatos Zoltán Nicole az X-Faktor 2017 negyedik előválogatóján. Az ő produkciójára lejjebb még visszatérünk:
Lakatos Zoltán Nicole az X-Faktor 2017 színpadán

Ezen az estén a mentorok szinte versenyre keltek egymással azért, hogy a többieknek nem tetsző produkciókat tovább juttassák. Puskás Peti vitte ebben a prímet, de a többiek is sikeresen tovább vittek egy-egy kevésbé továbbjutásra érdemes versenyzőt. Mi lesz ezekkel a megtévesztett énekesekkel? Lehet, hogy sokan közülük tényleg elhiszik, hogy tudnak énekelni és a megjósolhatóan hamarosan bekövetkező kiesés miatt majd összetörnek?

De ne szaladjunk ennyire előre, hisz szombat este még csak az előválogató zajlott!

Az RTL Klub tehetségkutató műsora negyedik évadának negyedik adása sok meglepetést tartogatott. A műsor rögtön egy ismerős arccal kezdődött. Snjezana Pecija kiskutyájával érkezett a színpadra és kiderült, hogy a Pumpedék című realityben szerepelt. A lány jól vette az első akadályt és továbbjutott, így a színfalak mögött barátai, Pumped Gabo és párja Ági, Kiss Ramónával örülhettek.

Snjezana Pecija: If I Ain’t Got You (Alicia Keys)

A jó hangú lány szerepelt a tv2 Costa Ricán forgatott Éden Hotel című realityjében is. Sneziként emlékezhetünk rá.

Rapperek is szép számmal képviseltették magukat az utolsó előválogatón, ám keveseknek sikerült elnyernie a mentorok tetszését. Köztük volt Tóth Bettina, az ő produkciója alatt ByeAlex alig bírt a székében maradni, Hegedűs Péter pedig nosztalgikus hangulatot teremtett Vanilla Ice „Ice Ice Baby” című slágerével.

Gulyás Roland tavaly az utolsó fordulóban esett ki a műsorból, amikor a táborban, a székes feladatnál Puskás Peti felállította. Idén ismét van esélye rá, hogy bekerüljön a legjobbak közé, mert négy igennel jutott tovább.

Barna Martin, Oláh Szandra, a Florian Kvintett és Vardanov David is elnyerte a mentorok elismerését. Majd következett Lakatos Zoltán, aki extrém külsejével meglepte a mentorokat, sőt Gáspár Lacira olyan hatással volt, hogy először csak felkiáltott, hogy „az anyámat!”, majd zokogni kezdett.

„Hogy tévedhetett ennyire?” – kérdezte Laci. Nézzük meg, mitől sokkolt be a mentor:

Lakatos Zoltán Nicole: A szívemben tovább élsz (Celine Dion – My Heart Will Go On)

A kétség kívül nagy hatású produkció végül kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz. A külsőségeiben Nicole Scherzingerre hasonlítani akaró (ezen azért még kell dolgozni)énekes nem jutott tovább.

Sokszor eszünkbe jut egy-egy versenyző láttán, hogy ennek az embernek nincs családja, vagy nincsenek barátai, ismerősei akik fellépés előtt megmondják neki a frankót: Ne csináld!

Miután elsüllyedt a Titanic, újabb különleges produkció következett. Puskás Peti a mennyországban érezte magát, amikor 17 asszonnyal táncolt a színpadon!

A szombat esti show, a Tázlári Rozmaring Asszonykórussal ért véget, akik között Puskás Peti a mennyországban érezte magát. Az előválogató után, pedig irány az X-Faktor tábor, ahol már a mentorházba jutás lesz a tét. A tábor eseményeit szeptember 30-án szombaton, és október 1-én vasárnap láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top