Tom Cruise és Ben Stiller dupláznak a Paramount Channel műsorán

Az amerikai vígjátékról ki más juthatna eszünkbe, mint Ben Stiller, ha pedig romantikát és akciót szeretnénk vegyíteni, akkor Tom Cruise az egyik örök befutó. A két New Yorkból származó színész szereplésével a kasszasiker szinte mindig garantált. Május 23-án Ben Stillerrel nevethetjük végig az estét, egy hétre rá pedig Tom Cruise csavarja el a hölgyek fejét egy autóversenyző szerepében.

Sok humorral és még több akcióval várja nézőit a filmcsatorna!

Ben Stiller filmek

Starsky és Hutch párosát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A sikersorozat filmváltozatában Ben Stiller Owen Wilsonnal az oldalán szórakoztatja március 23-án a Paramount Channel filmcsatorna nézőit és az is kiderül, hogyan ismerkedett össze a népszerű duó.

Starsky és Hutch - Ben Stiller filmek

Ben Stiller ezt követően az Agyő, nagy Ő-ben a tőle megszokott fergeteges humorra kápráztatja el a vígjátékok szerelmeseit. A megrögzött agglegény megnősül, majd hihetetlen gyorsan meg is bánja döntését: a filmcsatorna nézői tanúi lehetnek borzasztó nászútjának, amelyen a főhős megismerkedik új szerelmével, Mirandával is. Kevesen tudják, de ebben a filmben Ben Stiller apját valódi édesapja alakítja, kettőjük összeszokott párosa pedig rengeteg vicces pillanatot tartogat a Paramount Channel nézőinek.

Tom Cruise filmek a tévében

Mint a villám - Tom Cruise filmekMárcius 30-án Tom Cruise-é lesz a főszerep: elsőként a Mint a villám című kalandfilm (jelenetfotó balra) kerül műsorra, amelyben Cruise partnere a bájos ausztrál színésznő, Nicole Kidman lesz. A két fiatal egyébként ezen a forgatáson ismerkedett össze annak idején és olyannyira egymásba habarodtak, hogy Cruise elhagyta akkori feleségét és még abban az évben össze is házasodtak Kidmannel. Mivel úgy tűnt, hogy nem lehet gyermekük, így örökbe fogadtak egy kislányt és egy kisfiút is. A szerelmük azonban pont olyan gyorsan ért véget, mint ahogyan kezdődött: két év után váltak külön útjaik.

Fájdalomdíjként azonban Tom Cruise karrierje már szárnyalt ekkor, amelyet egyébként az 1983-as Kockázatos üzlet című alkotás indított el: ezt szintén láthatják majd a minőségi filmeket kínáló filmcsatorna nézői.

Tom Cruise és Ben Stiller filmek a Paramount Channel filmcsatorna műsorán

Március 23. 19.00 – Starsky & Hutch
Március 23. 21.00 – Agyő, nagy Ő!
Március 30. 18.50 – Mint a villám
Március 30. 21.00 – Kockázatos üzlet

Forrás, jelenetfotók: RedLemon

Scroll to top