Túszjátszma 1. évad 7. és 8. rész tartalma

Ellen és Brian továbbra is azt tervezik, hogy megölik a fogvatartóik vezetőjét, Duncant. De… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16 év.

Túszjátszma (Hostages 1) sorozat
Sorozat címe: Túszjátszma
(Hostages)

Műfaj: krimi, akciófilm
Évad: 1. Aktuális epizód: 7. és 8
Premier az RTLKlub műsorán.
Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, Billy Brown, Mary Elizabeth Mastrantonio, Jim True-Frost

Vetítés időpontja: 2017. július 19., szerda, 00:40-kor

Túszjátszma 1. évad 7. és 8. rész tartalma

A 7. epizód címe: Az ördög ügyvédje

Ellen és Brian továbbra is azt tervezik, hogy megölik a fogvatartóik vezetőjét, Duncant. De mert nem értenek a fegyverhez, Ellen egy ismerőséhez fordul. A régi ügyvédjéhez, aki 15 éve segített neki egy
emberölési perben. Az ügyvéd azt is elmondja, hogy pont amiatt az eset miatt esett rá a választásuk, hiszen közben a doktornő rájön, hogy a jogász is benne van túszdrámában, és az elnök meggyilkolására indított műveletben.

A 8. epizód címe: Patthelyzet

Ellen úgy dönt, hogy a túszejtők vezetőjének, Duncannek figyelmeztetése ellenére, valahogy annak feleségének a közelébe férkőzik, hátha általa jobb belátásra térítheti a fogvatartóikat. Ismét átveri a megfigyelőjét, és eljut a kórházba, ahol az asszonyt leukémiával kezelik, és aki nem is sejti, hogy a férje mibe keveredett. Abban a hitben él, hogy egy gyógymód után kutat, ami esetleg megmenthetné az életét. Duncan rájuk talál a kórteremben, és patthelyzet alakul ki.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top