Új szereplők a Csak színház és más semmi sorozatban

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Változatlan főszereplőkkel: Csak színház és más semmi 3. évadAz első két epizód szereplői mellé újabbak is érkeznek a Duna Televízió – Csak színház és más semmi című sikersorozatának harmadik évadában. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója hat újabb epizóddal, heti rendszerességgel kerül képernyőre, melyből az első részt 2018. március 3-án láthatjuk. Hogy kik lesznek az új szereplők és hogyan folytatódik a történet? Lássuk!

A folytatás

A történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata) a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.

A produkció vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás volt. A sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte.

Szereplők

A főszerepben Csányi Sándort, Schell Juditot, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Dobó Katát, Mészáros Bélát, Kamarás Ivánt, Mohai Tamást, Szabó Erikát és Osváth Juditot, további szerepekben – a teljesség igénye nélkül – Urbanovics Krisztinát, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Bánsági Ildikót, Udvarias Annát, Tóth Esztert és Tamási Zoltánt láthatják.

Alkotók

Kálomista Gábor – producer
Helmeczy Dorottya – line producer
Divinyi Réka – vezető író
Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence – rendező
Orosz Dénes – rendező
Babos Tamás – operatőr
Mezei Áron – vágó
Hack Júlia – vágó
Kővári Szabolcs – vágó
Ördög Zsófia – vágó
Madarász Gábor – zeneszerző
Klimó Péter – díszlet- és látványtervező
Gergely Dorka – arculat és főcím

Forrás: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top