Új török sorozat indul a TV2-n

Új török sorozat indul a TV2 műsorán Piszkos pénz, tiszta szerelem címmel. A 2014-ben készült széria premierje az Izaura TV-n volt, országos kereskedelmi csatornán azonban most lesz először látható, így csatornapremierről beszélhetünk.

Ez egyben azt is jelenti, hogy egy másik hétköznap délután vetített sorozat befejeződik.

Lássuk a részleteket!

Új török sorozat a TV2-n:  Piszkos pénz, tiszta szerelem
Engin Akyürek és Tuba Büyüküstün a Piszkos pénz, tiszta szerelem főszereplői (Fotó: TV2)

A Piszkos pénz, tiszta szerelem főszereplői Engin Akyürek és Tuba Büyüküstün. Egyiküket sem kell bemutatni a török sorozatokat kedvelők körében, hiszen mindketten több Magyarországon is vetített török sorozatban szerepeltek már.

A TV2 új délutáni sorozata kettős tragédiával indul, és ahogy haladunk előre a történetben, egyre több csapás éri majd a fiatal nyomozót és ékszerész kedvesét…

Piszkos pénz, tiszta szerelem török sorozat tartalmából

Ömer Demir élete a lehető legjobban alakul, kitüntetik a munkahelyén és az eljegyzésére készül. Elif Denizer sikeres üzletasszony, aki Rómában éli mindennapjait. Születésnapja alkalmából hazautazik a családjához. Mindkét fél élete egyszerre dől össze, amikor egy végzetes estén a lány apját és a férfi menyasszonyát együtt találják…

Mikor lesz látható az új török sorozat?

Az első epizódot 2018. december 12-én, szerdán 14:40-kor vetíti a TV2. Ebben az idősávban a Julieta mexikói sorozat volt korábban látható, ezt váltja a Piszkos pénz, tiszta szerelem.

Az egyes epizódok hétköznap délutánonként kerülnek képernyőre.

Forrás, fotó: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top