Uram segíts 4. (befejező) rész tartalma

Germana nővér elindul a kolostorba, ahol olajat gyártanak, mert kiderül, hogy az állapotos Mariát… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Virna Lisi az Uram segíts!  című olasz sorozatból
Sorozat címe: Uram, segíts! (Madre, aiutami / Che il Signore sia con te)
Műfaj: minisorozat
Évad: 1
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 4
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 1., szombat, 00:10-kor

Uram, segíts! sorozat 4. rész tartalma

Germana nővér elindul a kolostorba, ahol olajat gyártanak, mert kiderül, hogy az állapotos Mariát ott bújtatták el. Az ügyésznő engedélyt kér, hogy lehallgathassák dr. Molnár telefonját. A feldúlt kolostorban a szülés előtti utolsó pillanatban találja a lányt, sőt Verát és Matteót is, akik segítenek világra jönni a kisfiút. Maria elárulja, hogy egy pendrive miatt üldözik, amin tehelő adatok vannak, de azt nem, hol van, mert nem éli túl a szülést. Verának lelkiismeretfurdalása támad, hogy Afrikában nem segített nővértársának. Dr. Molnarnak szembesülnie kell azzal, hogy Luca pénzügyileg, Sofia pedig erkölcsileg játszotta ki. Germana, miután a püspöktől és Vittoriótól különös dolgokról értesül, végső leleplezésre készül.(Eredeti hang digitálisan.)

Szereplők: Virna Lisi, Maria P. Petruolo, Emanuele Bosi, Vanessa Gravina, Agnese Nano, Alessio Di Clemente , Pamela Saino, Giancarlo Previati , Francesco Salvi

Forrás: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top