Vádemelés a hegyeshalmi féltékenységi ügyben

Addig őrlődött a féltékeny asszony, amíg nem bírta tovább: összeszurkálta alvó férjét egy 20 cm pengehosszúságú konyhakéssel. Halállal végződött a féltékenység.
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság | police.hu |2013. október 6.

Álmában érte a halál az 52 éves férfit

A cikk a hirdetés alatt folytatódik!

Ez a kés a halál közvetlen oka
Ez a kés a halál közvetlen oka a féltékenységi drámában

A rendőrség ügyeletét 2013. május 24-én hajnalban értesítették a mentők, mert hegyeshalmi otthonából egy férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a sértettet 41 éves felesége egy konyhakéssel többször megszúrta.

A vizsgálat szerint, a házastársi viszony megromlása miatt gyakoriak voltak a veszekedések, az 52 éves férfi többször bántalmazta feleségét. Az asszony egy héttel korábban értesült férje házasságon kívüli kapcsolatáról, s azóta nem tudott megnyugodni, folyamatosan őrölte magát.

2013. május 24-én éjszaka felkelt az ágyból, a 20 cm pengehosszúságú konyhakést azzal a szándékkal vette magához, hogy férjét megöli. A hálószobában alvó férfit megütötte és számolatlanul szurkálni kezdte. A gyanúsított gyermekei sikoltozására hagyta abba a késelést. Az orvosszakértő megállapította, hogy a sértettet 19 késszúrás érte testszerte, közülük kettő áthatoló volt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Ferencné hegyeshalmi lakos ellen, emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az ügy iratait 2013. október 4-én vádemelési javaslattal küldte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top