Vadmacska 1. évad 5. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Rosaura és Karina bortönbe kerül, mivel ellopták Luis Mario autóját. Persze az események rögtön a férfi fülébe jutnak és bemegy, hogy számon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP.

Vadmacska romantikus szappanopera, telenovella
Sorozat címe: Vadmacska (Gata Salvaje)
Műfaj: szappanopera, romantikus, telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 5
Szereplők: Marlene Favela, Mario Cimarro, Aura Cristina Geithne, Adamari López, Rodrigo Vidal
Premier az Izaura TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 26., péntek, 17:50-kor

Tartalom

Rosaura és Karina bortönbe kerül, mivel ellopták Luis Mario autóját. Persze az események rögtön a férfi fülébe jutnak és bemegy, hogy számon kérje Rosaurát. A lány elmondja az igazat, végül Luis Mariónak köszönhetően mindkét lány szabadon távozhat.

Eközben fény derül Luisana másik személyiségére, amint egy bárban beszélget Brunóval. A kis Jimena továbbra sem tud beilleszkedni iskolatársai közé és az Arismendi házban sem fogadja barátságos környezet, így a lány egyre elkeseredettebb.

María Julia tervének megvalósítására törekszik, hogy találkozzon a gazdag Dona Cruz Olivares asszonnyal, aki lelkesen, ám szomorúan keresi elveszett unokáját. Rosaura éppen az Arismendi házba látogat, hogy találkozzon Luis Marióval, amikor Eduarda keményen közli a lánnyal, hogy a férfi házasodni készül.

Rosaura sírva rohan ki a házból, de váratlanul a férfiba botlik, aki közli Rosaurával, hogy őt szeretné feleségül venni.

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top