Velvet Divatház 2. évad 3. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Alberto hozzálát, hogy előkészítse az egyenruhák tervezését, de ekkor új nehézség támad. Az első… Velvet Divatház spanyol filmsorozat 2. évad 3. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. március 21., kedd, 21:25-kor
Tv-csatorna:

Velvet Divatház 2. évad 3. rész tartalma

Alberto hozzálát, hogy előkészítse az egyenruhák tervezését, de ekkor új nehézség támad. Az első vázlatokat már három nap múlva be kell mutatni. Mivel „hivatásost” ilyen körülmények között nem találna, Alberto a varrónők között hirdet versenyt a tervezői posztra. Clara azt kéri Mateótól, hogy vigye el őt a lakására, amivel rettentő zavarba hozza a férfit. Mateo végül úgy dönt, hogy kölcsön kér egy lakást erre a célra. Rita továbbra is Adolfóval mászkál, és ez egyre végzetesebb lépésekre kényszeríti Pedrót.

Velvet Divatház 2. évad 3. rész

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer
Szereplők: Paula Echevarría (Ana Ribera), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca), Velasco Manuela (Cristina Otegui), Manuela Vellés (Luisa), Marta Hazas (Clara), Maxi Iglesias (Max), Cecilia Freire (Rita), Javier Rey (Mateo Ruiz), Adrián Lastra (Pedro), Miriam Giovanelli (Patricia Márquez), Sara Rivero (Carmen), Natalia Millán (Gloria), Jose Sacristan (Emilio López), Angela Molina (Isabel), Peter Vives (Carlos Álvarez)

Előzmények: Az 1950-es évek vége felé az elegáns madridi Velvet Divatház a megmaradásáért küzd. Don Rafael, a divatház tulajdonosa, ezért visszahívja külföldről a fiát, Albertót, akit hét évvel ezelőtt Londonba küldött tanulni. Alberto már az új divathullám képviselője, és emiatt hamar összetűzésbe kerül az apjával. De más is van, amit Don Rafael nem tud az ellenőrzése alatt tartani. Albertónak nemcsak azért kellett annak idején elmennie Madridból, hogy tanuljon, hanem azért is, mert beleszeretett egy egyszerű lányba, a személyzeti főnök elárvult unokahúgába, a szép és tehetséges Anába…

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top