Velvet Divatház 2. évad 4. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Mivel nem tud megszabadulni Isabeltől, Gloria úgy dönt, hogy lányára írat mindent, amit Don Rafaeltől… Velvet Divatház spanyol filmsorozat 2. évad 4. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. március 28., kedd, 21:25-kor

Tv-csatorna:

Velvet Divatház 2. évad 4. rész tartalma

Mivel nem tud megszabadulni Isabeltől, Gloria úgy dönt, hogy lányára írat mindent, amit Don Rafaeltől örökölt. Ehhez azonban el kell mondania Patrciának az igazságot. Alberto rábeszéli Anát, hogy ő is készítsen vázlatot az Airsa egyenruháihoz és Ana belemegy, hogy együtt dolgozzanak tovább. Ami az új kollekciót illeti, Enrique egy már visszavonult divattervezővel, Lorenzo Palaciosszal szerződik aki meg is érkezik a Velvetbe. Mateo és Clara éjszakája remekül alakul, de Clara másnap rájön, hogy Mateo becsapta és nyomozásba kezd.

Velvet Divatház 2. évad 4. rész

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer
Szereplők: Paula Echevarría (Ana Ribera), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca), Velasco Manuela (Cristina Otegui), Manuela Vellés (Luisa), Marta Hazas (Clara), Maxi Iglesias (Max), Cecilia Freire (Rita), Javier Rey (Mateo Ruiz), Adrián Lastra (Pedro), Miriam Giovanelli (Patricia Márquez), Sara Rivero (Carmen), Natalia Millán (Gloria), Jose Sacristan (Emilio López), Angela Molina (Isabel), Peter Vives (Carlos Álvarez)

Előzmények: Az 1950-es évek vége felé az elegáns madridi Velvet Divatház a megmaradásáért küzd. Don Rafael, a divatház tulajdonosa, ezért visszahívja külföldről a fiát, Albertót, akit hét évvel ezelőtt Londonba küldött tanulni. Alberto már az új divathullám képviselője, és emiatt hamar összetűzésbe kerül az apjával. De más is van, amit Don Rafael nem tud az ellenőrzése alatt tartani. Albertónak nemcsak azért kellett annak idején elmennie Madridból, hogy tanuljon, hanem azért is, mert beleszeretett egy egyszerű lányba, a személyzeti főnök elárvult unokahúgába, a szép és tehetséges Anába…

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top